44891366_361709664374978_5951608016195433737_n

En hårrejsende uge er skudt i gang.🏻‍♂️—Der bliver ikke tid til at ligge på den lade side i den kommende periode. Målet for ugetotal er for allerførste gang trecifret. Hvis benene og håret holder til det, så kommer december til at byde på masser af pebernødder, risalamande og rundt regnet 400 km.—Apropos billedet her, så opfordrer jeg @jonasfusager til at poste det bedste af hans værste i 2018’s #uheldigeløbebilleder og derefter sende denne opfordring videre til en (mindre) heldig bekendt 😎—#opmedhåret#hcamarathon #100km#løb#rundk#aktivlivsstil#notmyproudestmoment #marathonrunner

En hårrejsende uge er skudt i gang.🏻‍♂️—Der bliver ikke tid til at ligge på den lade side i den kommende periode. Målet for ugetotal er for allerførste gang trecifret. Hvis benene og håret holder til det, så kommer december til at byde på masser af pebernødder, risalamande og rundt regnet 400 km.—Apropos billedet her, så opfordrer jeg @jonasfusager til at poste det bedste af hans værste i 2018’s #uheldigeløbebilleder og derefter sende denne opfordring videre til en (mindre) heldig bekendt 😎—#opmedhåret#hcamarathon #100km#løb#rundk#aktivlivsstil#notmyproudestmoment #marathonrunner
En hårrejsende uge er skudt i gang.🏻‍♂️—Der bliver ikke tid til at ligge på den lade side i den kommende periode. Målet for ugetotal er for allerførste gang trecifret. Hvis benene og håret holder til det, så kommer december til at byde på masser af pebernødder, risalamande og rundt regnet 400 km.—Apropos billedet her, så opfordrer jeg @jonasfusager til at poste det bedste af hans værste i 2018’s #uheldigeløbebilleder og derefter sende denne opfordring videre til en (mindre) heldig bekendt 😎—#opmedhåret#hcamarathon #100km#løb#rundk#aktivlivsstil#notmyproudestmoment #marathonrunner

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *