46272974_558021484644842_5169270183815149536_n

Byd mig velkommen i klub100… altså ikke den der for aldrende løbere, som har gennemført en pokkers masser marathon-løb.Nej, i denne klub går vi udelukkende efter at løbe et trecifret antal kilometer om ugen. Det lykkedes efter dagens 25 km. sammen med @runforaarhus og fornemt selskab fra djævleøen. 😎Tak for turen @julie.hoegh, så fik du også dine højdemeter med. —#runaar #mitaarhus #marselisborg #løb#vinter #træning#sundlivsstil #runrunrun#100k#worlderunners

Byd mig velkommen i klub100… altså ikke den der for aldrende løbere, som har gennemført en pokkers masser marathon-løb.Nej, i denne klub går vi udelukkende efter at løbe et trecifret antal kilometer om ugen. Det lykkedes efter dagens 25 km. sammen med @runforaarhus og fornemt selskab fra djævleøen. 😎Tak for turen @julie.hoegh, så fik du også dine højdemeter med. —#runaar #mitaarhus #marselisborg #løb#vinter #træning#sundlivsstil #runrunrun#100k#worlderunners
Byd mig velkommen i klub100... altså ikke den der for aldrende løbere, som har gennemført en pokkers masser marathon-løb.Nej, i denne klub går vi udelukkende efter at løbe et trecifret antal kilometer om ugen. Det lykkedes efter dagens 25 km. sammen med @runforaarhus og fornemt selskab fra djævleøen. 😎Tak for turen @julie.hoegh, så fik du også dine højdemeter med. —#runaar #mitaarhus #marselisborg #løb#vinter #træning#sundlivsstil #runrunrun#100k#worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *