46265216_257955091551997_7077642218656348040_n

12 km. i julemandskostume gennem Aarhus midtby. 🏽—En noget anderledes tur end normalt blev krydret med en flot delt 8. plads til Powerpuff Nisserne (ja, jeg var blevet hentet ind som vikar). —#aarhusmotion #mitaarhus #løb#sundlivsstil #allekilometertæller #julenisser#jul#runforfun#christmasrun

12 km. i julemandskostume gennem Aarhus midtby. 🏽—En noget anderledes tur end normalt blev krydret med en flot delt 8. plads til Powerpuff Nisserne (ja, jeg var blevet hentet ind som vikar). —#aarhusmotion #mitaarhus #løb#sundlivsstil #allekilometertæller #julenisser#jul#runforfun#christmasrun
12 km. i julemandskostume gennem Aarhus midtby. 🏽—En noget anderledes tur end normalt blev krydret med en flot delt 8. plads til Powerpuff Nisserne (ja, jeg var blevet hentet ind som vikar). —#aarhusmotion #mitaarhus #løb#sundlivsstil #allekilometertæller #julenisser#jul#runforfun#christmasrun

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *