46081691_122071018809868_2700322190548961659_n

I går fik jeg ikke løbet (læs: pga. 🌧), så derfor manglede jeg lige små 16 km. for at kunne sætte flueben ved ugetotalen på 85. Det kunne jeg så efter dagens skovtur, oven i købet uden våde sko. ️Næste uge skal jeg igen op på 100 af de lange. Om det er uoverskueligt og demotiverende at ‘starte forfra’ hver uge? Nej, aldrig i dette selskab. 🏻—#100k#træning#sundhed#løb#rundk#sundlivsstil#runnerslife #runningmotivation #runtogether

I går fik jeg ikke løbet (læs: pga. 🌧), så derfor manglede jeg lige små 16 km. for at kunne sætte flueben ved ugetotalen på 85. Det kunne jeg så efter dagens skovtur, oven i købet uden våde sko. ️Næste uge skal jeg igen op på 100 af de lange. Om det er uoverskueligt og demotiverende at ‘starte forfra’ hver uge? Nej, aldrig i dette selskab. 🏻—#100k#træning#sundhed#løb#rundk#sundlivsstil#runnerslife #runningmotivation #runtogether
I går fik jeg ikke løbet (læs: pga. 🌧), så derfor manglede jeg lige små 16 km. for at kunne sætte flueben ved ugetotalen på 85. Det kunne jeg så efter dagens skovtur, oven i købet uden våde sko. ️Næste uge skal jeg igen op på 100 af de lange. Om det er uoverskueligt og demotiverende at ‘starte forfra’ hver uge? Nej, aldrig i dette selskab. 🏻—#100k#træning#sundhed#løb#rundk#sundlivsstil#runnerslife #runningmotivation #runtogether

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *