God jul og gode ben. 🏽—Sidste år løb jeg gennemsnitlig 45 km. om ugen i december måned. Til sammenligning hedder tallet godt 100 km. her i 2019.Derfor ser jeg også frem til at give den gas igen og få fyret nogle flere løbsoplevelser af, som her, hvor jeg havde taget pacer-kasketten for @boetkerlarsen til Nytårscuppen på årets sidste dag. —#pacerduty#aarhus #nytårscuppen#sub37#klartiltjeneste #sundhed#aktivlivsstil#løb#worlderunners#runtogether

God jul og gode ben. 🏽—Sidste år løb jeg gennemsnitlig 45 km. om ugen i december måned. Til sammenligning hedder tallet godt 100 km. her i 2019.Derfor ser jeg også frem til at give den gas igen og få fyret nogle flere løbsoplevelser af, som her, hvor jeg havde taget pacer-kasketten for @boetkerlarsen til Nytårscuppen på årets sidste dag. —#pacerduty#aarhus #nytårscuppen#sub37#klartiltjeneste #sundhed#aktivlivsstil#løb#worlderunners#runtogether
God jul og gode ben. 🏽—Sidste år løb jeg gennemsnitlig 45 km. om ugen i december måned. Til sammenligning hedder tallet godt 100 km. her i 2019.Derfor ser jeg også frem til at give den gas igen og få fyret nogle flere løbsoplevelser af, som her, hvor jeg havde taget pacer-kasketten for @boetkerlarsen til Nytårscuppen på årets sidste dag. —#pacerduty#aarhus #nytårscuppen#sub37#klartiltjeneste #sundhed#aktivlivsstil#løb#worlderunners#runtogether

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *