Med dette nye par Odyssey React Shield, har jeg en følelse af, at julen kommer til at vare lige til Påske. —Denne lækre julegave, blev testet uden optimale betingelser for en vandafvisende sko – i gråt og vådt vintervejr. Som den største selvfølge blev juledagene afsluttet med en tur på 26,12 km. i et solidt pace 3:57, der nok skal sørge for at toppen af rødkål, brunede kartofler og chokolade er forbrændt igen. —#odysseyreactshield #vintertræning#nikerunning#løb#aktivlivsstil #jul2018#sundhed#worlderunners #laufen#löpning

Med dette nye par Odyssey React Shield, har jeg en følelse af, at julen kommer til at vare lige til Påske. —Denne lækre julegave, blev testet uden optimale betingelser for en vandafvisende sko – i gråt og vådt vintervejr. Som den største selvfølge blev juledagene afsluttet med en tur på 26,12 km. i et solidt pace 3:57, der nok skal sørge for at toppen af rødkål, brunede kartofler og chokolade er forbrændt igen. —#odysseyreactshield #vintertræning#nikerunning#løb#aktivlivsstil #jul2018#sundhed#worlderunners #laufen#löpning
Med dette nye par Odyssey React Shield, har jeg en følelse af, at julen kommer til at vare lige til Påske. —Denne lækre julegave, blev testet uden optimale betingelser for en vandafvisende sko - i gråt og vådt vintervejr. Som den største selvfølge blev juledagene afsluttet med en tur på 26,12 km. i et solidt pace 3:57, der nok skal sørge for at toppen af rødkål, brunede kartofler og chokolade er forbrændt igen. —#odysseyreactshield #vintertræning#nikerunning#løb#aktivlivsstil #jul2018#sundhed#worlderunners #laufen#löpning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *