Note til mig selv: Flyknit er ikke det optimale skovalg, når vejret har besluttet sig for at skrue helt op for øv-faktoren. 🌧—Med et par nye Zoom Fly Flyknit solidt spændt om anklerne, begav jeg mig ud på denne uges sidste løbetur. Den skulle vise sig, at blive den vådeste af slagsen. Det startede ellers meget godt og de første 5 km. var sko (og sokker) stadig tøre, men herefter fik jeg fornøjelsen af at løbe +20 i silende regnvejr.Heldigvis for mig, fik følgeskabet af @boetkerlarsen samt et par lækre, hurtige sko, mig forholdvis helskindet igennem dagens strabadser. —#zoomflyflyknit #nikerunning#laufen#jagspringer#löpning #løb#sundhed#runrunrun#nevernotrunning

Note til mig selv: Flyknit er ikke det optimale skovalg, når vejret har besluttet sig for at skrue helt op for øv-faktoren. 🌧—Med et par nye Zoom Fly Flyknit solidt spændt om anklerne, begav jeg mig ud på denne uges sidste løbetur. Den skulle vise sig, at blive den vådeste af slagsen. Det startede ellers meget godt og de første 5 km. var sko (og sokker) stadig tøre, men herefter fik jeg fornøjelsen af at løbe +20 i silende regnvejr.Heldigvis for mig, fik følgeskabet af @boetkerlarsen samt et par lækre, hurtige sko, mig forholdvis helskindet igennem dagens strabadser. —#zoomflyflyknit #nikerunning#laufen#jagspringer#löpning #løb#sundhed#runrunrun#nevernotrunning
Note til mig selv: Flyknit er ikke det optimale skovalg, når vejret har besluttet sig for at skrue helt op for øv-faktoren. 🌧—Med et par nye Zoom Fly Flyknit solidt spændt om anklerne, begav jeg mig ud på denne uges sidste løbetur. Den skulle vise sig, at blive den vådeste af slagsen. Det startede ellers meget godt og de første 5 km. var sko (og sokker) stadig tøre, men herefter fik jeg fornøjelsen af at løbe +20 i silende regnvejr.Heldigvis for mig, fik følgeskabet af @boetkerlarsen samt et par lækre, hurtige sko, mig forholdvis helskindet igennem dagens strabadser. —#zoomflyflyknit #nikerunning#laufen#jagspringer#löpning #løb#sundhed#runrunrun#nevernotrunning

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *