2019 løbskalenderen ser foreløbig piv-åben ud og det har jeg det faktisk ret godt med, da det efterlader mulighed for at tage nogle flere løb på dagsformen henover sommerperioden.Indtil videre er disse løb allerede fastlagt: Berlin Halvmarathon – 7. april🇩🇰 Aarhus City HM – 16. juniDe 100 km. jeg pt. løber om ugen må dog også meget gerne omsættes til en sub 2:45 tid på Marathon og her har jeg endnu et par efterårsløb i kikkerten. 🏻 Jeg ser frem til endnu et år i løbeskoene!—#løb#2019#rundk#træning#sundhed#udeliv#laufen#löpning #jagspringer #worlderunners

2019 løbskalenderen ser foreløbig piv-åben ud og det har jeg det faktisk ret godt med, da det efterlader mulighed for at tage nogle flere løb på dagsformen henover sommerperioden.Indtil videre er disse løb allerede fastlagt: Berlin Halvmarathon – 7. april🇩🇰 Aarhus City HM – 16. juniDe 100 km. jeg pt. løber om ugen må dog også meget gerne omsættes til en sub 2:45 tid på Marathon og her har jeg endnu et par efterårsløb i kikkerten. 🏻 Jeg ser frem til endnu et år i løbeskoene!—#løb#2019#rundk#træning#sundhed#udeliv#laufen#löpning #jagspringer #worlderunners
2019 løbskalenderen ser foreløbig piv-åben ud og det har jeg det faktisk ret godt med, da det efterlader mulighed for at tage nogle flere løb på dagsformen henover sommerperioden.Indtil videre er disse løb allerede fastlagt: Berlin Halvmarathon - 7. april🇩🇰 Aarhus City HM - 16. juniDe 100 km. jeg pt. løber om ugen må dog også meget gerne omsættes til en sub 2:45 tid på Marathon og her har jeg endnu et par efterårsløb i kikkerten. 🏻 Jeg ser frem til endnu et år i løbeskoene!—#løb#2019#rundk#træning#sundhed#udeliv#laufen#löpning #jagspringer #worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *