Nogenlunde sådan her har min januar set ud indtil videre. 3.500 højdemeter er en del mere end hvad jeg er vant til, men det hjælper åbenbart på statistikken, at løbe op ad Carl Nielsens Vej hver mandag Jeg ser allerede frem til sommerens løb. Det bliver jo en smal sag at løbe hurtigt på flad landevej —#mitaarhus #højdemeterjagt #vintertræning #aktivlivsstil #rundk#fitdk #runnersworld#runningcommunity

Nogenlunde sådan her har min januar set ud indtil videre. 3.500 højdemeter er en del mere end hvad jeg er vant til, men det hjælper åbenbart på statistikken, at løbe op ad Carl Nielsens Vej hver mandag Jeg ser allerede frem til sommerens løb. Det bliver jo en smal sag at løbe hurtigt på flad landevej —#mitaarhus #højdemeterjagt #vintertræning #aktivlivsstil #rundk#fitdk #runnersworld#runningcommunity
Nogenlunde sådan her har min januar set ud indtil videre. 3.500 højdemeter er en del mere end hvad jeg er vant til, men det hjælper åbenbart på statistikken, at løbe op ad Carl Nielsens Vej hver mandag Jeg ser allerede frem til sommerens løb. Det bliver jo en smal sag at løbe hurtigt på flad landevej —#mitaarhus #højdemeterjagt #vintertræning #aktivlivsstil #rundk#fitdk #runnersworld#runningcommunity

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *