Med fuld volumen på dagens sollys og masser af blå himmel, bliver det en del lettere, at få løbet de nødvendige kilometer. 🏻Bevares, jeg kan da sagtens længes de lange, varme sommeraftener. Som forleden dag, hvor snakken faldt på splits og singlet… det giver lyst til at springe 3 måneder frem i tiden. Men først er der altså lige grå februar og iskolde marts, der skal løbes i mål og jeg glæder mig allerede ️—#vintertræning #aarhus#løb#sundlivsstil #træning#udeliv#stranden#wintermood #icecold #instarunners

Med fuld volumen på dagens sollys og masser af blå himmel, bliver det en del lettere, at få løbet de nødvendige kilometer. 🏻Bevares, jeg kan da sagtens længes de lange, varme sommeraftener. Som forleden dag, hvor snakken faldt på splits og singlet… det giver lyst til at springe 3 måneder frem i tiden. Men først er der altså lige grå februar og iskolde marts, der skal løbes i mål og jeg glæder mig allerede ️—#vintertræning #aarhus#løb#sundlivsstil #træning#udeliv#stranden#wintermood #icecold #instarunners
Med fuld volumen på dagens sollys og masser af blå himmel, bliver det en del lettere, at få løbet de nødvendige kilometer. 🏻Bevares, jeg kan da sagtens længes de lange, varme sommeraftener. Som forleden dag, hvor snakken faldt på splits og singlet... det giver lyst til at springe 3 måneder frem i tiden. Men først er der altså lige grå februar og iskolde marts, der skal løbes i mål og jeg glæder mig allerede ️—#vintertræning #aarhus#løb#sundlivsstil #træning#udeliv#stranden#wintermood #icecold #instarunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *