Hvad for en mur?Personligt kunne jeg melde om masser af overskud og utrolig gode ben til søndagens Berliner Halbmarathon… hvorefter vi rundede 5 kilometermærket. —#berlinerhalbmarathon #berlin#checkpointcharlie #diemauer #sundhed#løb#godeben#instarunners#worlderunners

Hvad for en mur?Personligt kunne jeg melde om masser af overskud og utrolig gode ben til søndagens Berliner Halbmarathon… hvorefter vi rundede 5 kilometermærket. —#berlinerhalbmarathon #berlin#checkpointcharlie #diemauer #sundhed#løb#godeben#instarunners#worlderunners
Hvad for en mur?Personligt kunne jeg melde om masser af overskud og utrolig gode ben til søndagens Berliner Halbmarathon... hvorefter vi rundede 5 kilometermærket. —#berlinerhalbmarathon #berlin#checkpointcharlie #diemauer #sundhed#løb#godeben#instarunners#worlderunners

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *